کتابخانه مرکزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Food- Microbiology
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Food- Preservation
Listeria monocytogenes
Listeriosis
Fungi
Food- Microbiology Laboratory manuals
Food- Safety measures
Food- Microbiology Mathematical models
Microbial biotechnology
Food- Microbiology Standards
Foodborne diseases
Biofilms
Food- Microbiology
 
پدیدآور:
Peleg, Micha.
Deak, Tibor.
Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food.
Atlas, Ronald M.,1946-
Jay, James M.(James Monroe),1927-
Ray, Bibek.
 
ناشر:
National Academy Press
CRC Press,
National Academies Press,
Blackwell Pub. : IFT Press
John Wiley & Sons
Food and Agriculture Organization of the United Nations ; Geneva, Switzerland : World Health Organization,
Aspen Publishers,
Springer,
Food Products Press
CRC/Taylor & Francis,
CRC Press
CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead Pub.,
Taylor & Francis
CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead,
Kluwer Academic Publishers,
Kluwer Academic/Plenum Publishers,
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
  1     2      
1  
کتاب لاتین
 
 
Microbial ecology of food commodities
New York Kluwer Academic/Plenum Publishers,   ، c2005
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.M454‬,‭2005‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Microbiological risk assessment in food processing
Boca Raton CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead Pub.,   ، 2002
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.M4918‬,‭2002‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Handbook of microbiological media for the examination of food
Atlas, Ronald M.,1946- ؛  Boca Raton CRC/Taylor & Francis,   ، 2006
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.A84‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Scientific criteria to ensure safe food
Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food. ؛  Washington, D.C. National Academies Press,   ، c2003
شماره راهنما: ‭TX‬,‭531‬,‭.C586‬,‭2003‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
کتاب لاتین
 
 
PCR methods in foods
New York, NY Springer,   ، c2006
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.P384‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
Foodborne parasites
New York Springer,   ، c2006
شماره راهنما: ‭QR‬,‭201‬,‭.F62,F66‬,‭2006‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

7  
کتاب لاتین
 
 
Applied microbiology
Dordrecht ; Boston Kluwer Academic Publishers,   ، c2001
شماره راهنما: ‭TP‬,‭248.27‬,‭.M53,A67‬,‭2001‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

8  
کتاب لاتین
 
 
Modern food microbiology
Jay, James M.(James Monroe),1927- ؛  Gaithersburg, Md Aspen Publishers,   ، 2000
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.J3‬,‭2000‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

9  
کتاب لاتین
 
 
Modeling microbial responses in foods
Boca Raton, FL CRC Press,   ، c2004
شماره راهنما: ‭QR‬,‭115‬,‭.M575‬,‭2004‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

10  
کتاب لاتین
 
 
Foodborne pathogens
Boca Raton, FL CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead,   ، 2002
شماره راهنما: ‭RA‬,‭601.5‬,‭.F659‬,‭2002‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

11  
کتاب لاتین
 
 
Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods :
Rome Food and Agriculture Organization of the United Nations ; Geneva, Switzerland : World Health Organization,   ، 2004
شماره راهنما: ‭QR‬,‭82‬,‭.Z9,R55‬,‭2004‬
منابع دیجیتال   در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

12  
کتاب لاتین
 
 
Testing of genetically modified organisms in foods
New York Food Products Press   ، 2004
شماره راهنما: ‭QR,115,.T45,2004‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

13  
کتاب لاتین
 
 
Microbiologically safe foods
Hoboken, N.J. John Wiley & Sons   ، c2009
شماره راهنما: ‭TP,371.2,M53,2009‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

14  
کتاب لاتین
 
 
Food safety policy, science, and risk assessment :strengthening the connection, workshop proceedings
Washington, D.C. National Academy Press   ، c2001
شماره راهنما: ‭QR,115,.F664,2001‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

15  
کتاب لاتین
 
 
Fundamental food microbiology
Ray, Bibek. ؛  Boca Raton CRC Press   ، c2008
شماره راهنما: ‭QR,115,.R39,2008‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

16  
کتاب لاتین
 
 
Listeria, listeriosis, and food safety
Boca Raton CRC Press   ، 2007
شماره راهنما: ‭QR,201,.L7R9,2007‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

17  
کتاب لاتین
 
 
Handbook of food spoilage yeasts
Deak, Tibor. ؛  Boca Raton, FL CRC Press   ، 2008
شماره راهنما: ‭QR,115,.D348,2008‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

18  
کتاب لاتین
 
 
Advanced quantitative microbiology for foods and biosystems :models for predicting growth and inactivation
Peleg, Micha. ؛  Boca Raton Taylor & Francis   ، 2006
شماره راهنما: ‭QR,115,.P45,2006‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

19  
کتاب لاتین
 
 
Food mycology :a multifaceted approach to fungi and food
Boca Raton CRC Press   ، 2007
شماره راهنما: ‭QK,603,.F66,2007‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

20  
کتاب لاتین
 
 
Biofilms in the food environment
Ames, Iowa Blackwell Pub. : IFT Press   ، 2007
شماره راهنما: ‭QR,100.8,.B55,B62,2007‬
منابع دیجیتال   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

  1     2