کتابخانه مرکزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Food-Composition
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Antioxidants
Food - Composition - Table
Food - composition - Table
Food, Analysis
Food- Composition
Food-Analysis
Food-Composition
Starch
 
پدیدآور:
Coultate, Tom P
McCance,R.A
Mcwilliams,Margaret
Winton, Late Andrew L.
 
ناشر:
Agrobios
Allied scientific
BLACKIE ACADEMIC
CRC Press/Taylor & Francis,
Royal Society of Chemistry
Woodhead Pub. ; Boca Raton, FL : CRC Press,
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
1  
کتاب لاتین
 
 
Technology of reduced-Additive foods
شماره راهنما: ‭TX‬,‭545‬,‭.T38‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Food, the chemistry of its components
Coultate, Tom P ؛  cambridge Royal Society of Chemistry   ، 1996
شماره راهنما: ‭TX‬,‭551‬,‭.C757‬,‭1996‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Competitiveness in the food industry
London BLACKIE ACADEMIC   ،
شماره راهنما: ‭TX‬,‭545‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Foods: experimental perspectives
Mcwilliams,Margaret ؛ 
شماره راهنما: ‭TX‬,‭531‬,‭.M38‬,‭1997‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
کتاب لاتین
 
 
Fish and fish products
Winton, Late Andrew L. ؛  New Delhi Allied scientific   ، 1997
شماره راهنما: ‭TX‬,‭551‬,‭.A5‬,‭1999‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
Antioxidants in food,practical applications
شماره راهنما: ‭TX‬,‭553‬,‭.A62‬,‭2001‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

7  
کتاب لاتین
 
 
Handbook of Foods and Nutrition
India Agrobios   ، 1999
شماره راهنما: ‭TX‬,‭551‬,‭.H3‬,‭1999‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

8  
کتاب لاتین
 
 
Chemical composition of Foods
McCance,R.A ؛  India Agrobios   ، 2002
شماره راهنما: ‭TX‬,‭545‬,‭.M3‬,‭2002‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

9  
کتاب لاتین
 
 
Starch in food
Cambridge, England Woodhead Pub. ; Boca Raton, FL : CRC Press,   ، 2004
شماره راهنما: ‭TP‬,‭415‬,‭.S735‬,‭2004‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

10  
کتاب لاتین
 
 
Fennema's food chemistry
Boca Raton CRC Press/Taylor & Francis,   ، c2008
شماره راهنما: ‭TX‬,‭541‬,‭.F65‬,‭2008‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک