کتابخانه مرکزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان  
فرمول جستجو:
جستجو در م‍وض‍وع‌ : Food-Processing
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
 
موضوع:
Food - processing
Food-processing
Food-Processing
Food industry and trade - Data Processing
food scinence
 
پدیدآور:
Singh,M.K
Sivasankar,B.
Hu,Ruguo
Subbulakshmi,G.
 
ناشر:
food & nutrition press
TECHNOMIC
DPH
 
مرتب سازي صعودي براساس       
پالایش جستجو جستجو جديد    
    
1  
کتاب لاتین
 
 
Ultrasound in food processing
1998
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.U49‬,‭1998‬
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

2  
کتاب لاتین
 
 
Food Product Design (A Computer - Aided Statistical Approach)
Hu,Ruguo ؛  Lancaster.Basel TECHNOMIC   ، 1999
شماره راهنما: ‭TP‬,‭372.8‬,‭.H8‬,‭1999‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

3  
کتاب لاتین
 
 
Food processing and preservation
Subbulakshmi,G. ؛ 
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.S81‬,‭2001‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

4  
کتاب لاتین
 
 
Food Processing and Preservation
Sivasankar,B. ؛  New Delhi 2002
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.S6‬,‭2002‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

5  
مجله لاتین
 
 
Journal of food processing and preservation
USA food & nutrition press   ،
شماره راهنما: 30-85
افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک
 

6  
کتاب لاتین
 
 
Food Processing
Singh,M.K ؛  New Delhi DPH   ، 2007
شماره راهنما: ‭TP‬,‭371.2‬,‭.S66‬,‭2007‬
در Amazon   در Google   افزودن به ليست    مشاهده کامل مدرک