ورود
ثبت نام
پورتال کتابخانه دیجیتال دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
پورتال کتابخانه دیجیتال
فهرست ها
صفحه اصلی
کتابخانه شخصی
پایگاه دانش
ارتباط با کتابخانه
اخبار
قفسه مجازی
خدمات کتابخانه
جستجو
تازه ها
مرور
پایگاه اطلاعات کتابشناختی
درباره کتابخانه
معرفی
گزارش فعالیت های کتابخانه
پشتیبانی کتابخانه
گزارش منابع
نمودار تعداد مدارک
راهنمای کاربران
فهرست ها
صفحه اصلی
کتابخانه شخصی
پایگاه دانش
ارتباط با کتابخانه
اخبار
قفسه مجازی
خدمات کتابخانه
جستجو
تازه ها
مرور
پایگاه اطلاعات کتابشناختی
درباره کتابخانه
معرفی
گزارش فعالیت های کتابخانه
پشتیبانی کتابخانه
گزارش منابع
نمودار تعداد مدارک
راهنمای کاربران
رفتن به محتوا
-
بازگشت
کتابخانه مرکزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
جستجوی ساده
>>
نمایش آماری اطلاعات
>> نتایج جستجو :
5
مشاهده ليست
( 0 )
فرمول جستجو:
جستجو در ناشر : CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,
انواع مدارک:
پايگاه هاي اطلاعاتي:
جستجو در بانک اصلي
موضوع:
Baking
Cereal products
Foodborne diseases
Frying
Health Food, standards
پدیدآور:
Cauvain, Stanley P
ناشر:
CRC Press ; Cambridge, England : Woodhead,
CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead Pub
CRC Press ;Cambridge, England :Woodhead,
مرتب سازي صعودي براساس
عنوان
شماره مدرک
پديدآورنده
موضوع
رده LC
سال نشر
پالایش جستجو
جستجو جديد
فیلد آزاد
پدیدآورنده
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شابک
موضوع
شماره ثبت
عنوان آرشیو
شماره راهنما
استاد مشاور
استاد راهنما
هیات قضات
مقطع تحصیلی
رشته تحصیلی
دانشکده
گروه آموزشی
سال تحصیلی
فیلد آزاد
کد/شمارهمدرک
پدیدآورنده(شخص)
پدیدآورنده(سازمان)
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شماره راهنما
شابک
موضوع
شماره ثبت
محل نگهداری
مرجع/غیرمرجع
عنوان آرشیو
کلید واژه
نوع آرشیو
نوع ماده آرشیو
زبان آرشیو
رنگ آرشیو
نوع منبع
570
آی دی
یادداشت
موجودی
ملاحظات
نوع ماده
فیلد آزاد
کد/شمارهمدرک
پدیدآورنده(شخص)
پدیدآورنده(سازمان)
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شماره راهنما
شابک
موضوع
شماره ثبت
محل نگهداری
مرجع/غیرمرجع
عنوان آرشیو
کلید واژه
نوع آرشیو
نوع ماده آرشیو
زبان آرشیو
رنگ آرشیو
نوع منبع
570
آی دی
یادداشت
موجودی
ملاحظات
نوع ماده
فیلد آزاد
کد/شمارهمدرک
پدیدآورنده(شخص)
پدیدآورنده(سازمان)
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شماره راهنما
شابک
موضوع
شماره ثبت
محل نگهداری
مرجع/غیرمرجع
عنوان آرشیو
کلید واژه
نوع آرشیو
نوع ماده آرشیو
زبان آرشیو
رنگ آرشیو
نوع منبع
570
آی دی
یادداشت
موجودی
ملاحظات
نوع ماده
فیلد آزاد
کد/شمارهمدرک
پدیدآورنده(شخص)
پدیدآورنده(سازمان)
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شماره راهنما
شابک
موضوع
شماره ثبت
محل نگهداری
مرجع/غیرمرجع
عنوان آرشیو
کلید واژه
نوع آرشیو
نوع ماده آرشیو
زبان آرشیو
رنگ آرشیو
نوع منبع
570
آی دی
یادداشت
موجودی
ملاحظات
نوع ماده
فیلد آزاد
کد/شمارهمدرک
پدیدآورنده(شخص)
پدیدآورنده(سازمان)
عنوان
محل نشر
ناشر
سال انتشار
فروست
شماره راهنما
شابک
موضوع
شماره ثبت
محل نگهداری
مرجع/غیرمرجع
عنوان آرشیو
کلید واژه
نوع آرشیو
نوع ماده آرشیو
زبان آرشیو
رنگ آرشیو
نوع منبع
570
آی دی
یادداشت
موجودی
ملاحظات
نوع ماده
1
کتاب لاتین
Cereals processing technology
Boca Raton, FL
:
CRC
Press
;Cambridge,
England
:Woodhead Pub
،
2001
شماره راهنما:
TP,434,.C47,2001
افزودن به ليست
مشاهده کامل مدرک
2
کتاب لاتین
Frying
Boca Raton, FL
:
CRC
Press
;Cambridge,
England
:Woodhead Pub
،
2001
شماره راهنما:
TX,689,.F76,2001
در Amazon
در Google
افزودن به ليست
مشاهده کامل مدرک
3
کتاب لاتین
Baking problems solved
Cauvain, Stanley P
؛
Boca Raton
:
CRC
Press
;Cambridge,
England
:Woodhead Pub
،
2001
شماره راهنما:
TX,763,.C49,2001
در Amazon
در Google
افزودن به ليست
مشاهده کامل مدرک
4
کتاب لاتین
Foodborne pathogens
Boca Raton, FL
:
CRC
Press
; Cambridge,
England
: Woodhead,
،
2002
شماره راهنما:
RA,601.5,.F659,2002
در Amazon
در Google
افزودن به ليست
مشاهده کامل مدرک
5
کتاب لاتین
Handbook of organic food safety and quality [electronic resource]
Boca Raton, Fla.
:
CRC
Press
;Cambridge,
England
:Woodhead,
،
2007
شماره راهنما:
S,605.5,.H353,2007
منابع دیجیتال
در Amazon
در Google
افزودن به ليست
مشاهده کامل مدرک